1

در مرحله دوم رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه انبوهی از موشک‌های بالستیک و کروز نقطه زن بردِ بلند شلیک شدند.

به گزارش مشرق، رزمایش بزرگ اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بانام مبارک شهید محمد ناظری از روز گذشته پنجشنبه، ۱۳ آذر در خلیج فارس، جزایر نازعات، تنگه هرمز و دریای عمان آغاز شده است.

امروز و در مرحله دوم رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه انبوهی از موشک‌های بالستیک و کروز نقطه زن بردِ بلند شلیک شدند.

در این مرحله از رزمایش موشک‌های کروز قدر ۱۱۰ ، قدر ۳۸۰، قدیر و موشک بالستیک ۳۰۳ از نقاطی از عمق کشور با دقت بالا همه اهداف پیش تعیین شده در دریای عمان را با اصابت همزمان منهدم کردند.

همزمان با شلیک موشک‌ها، سامانه‌های پهپادی هم توانستند به پایگاه‌های شبیه‌سازی شده دشمن حمله و با موفقیت آن‌ها را منهدم کنند.

همچنین در این بخش از رزمایش سامانه‌های پدافند هوایی مستقر بر روی شناورها تمرین مقابله سنگین با اهداف هوایی که قصد حمله به شناورهای تندرو و ساحل ایران را دارند انجام می‌دهند.

پایداری سامانه‌های رزمی و مقابله با جنگ الکترونیک دشمن در یک شرایط جنگی شبیه‌سازی شده از مهم‌ترین اهداف این رزمایش است که در در آب‌های خلیج فارس تنگه هرمز و جزایر ایرانی درحال انجام است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 9
  • IR ۱۵:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
    3 9
    دیگه این چیزا فایده نداره.
    • IR ۱۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
      10 1
      این چیزا اگه فایده نداشت تا الآن من و شما معلوم نبود کجا میبودیم......
    • IR ۱۸:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
      6 1
      همین چیزهایی که میگی فایده نداره ، ناموس مردم را از گزند آمریکایی های جنایتکار تا به امروز حفظ کرده.
    • IR ۱۸:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
      5 1
      فایده داره خوبشم داره اینها در آبهای یمن تست شد و همگان هم به وضوح دیدن...... فرار امریکایی ها از سواحل یمن بعلت همین موشک ها بود...
    • IR ۱۸:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
      2 0
      خواهشمندیم لطفا کروز های دریایی را دربرابر جنگ الکترونیک مقاوم کنید
    • IR ۱۹:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
      6 1
      فایده نداشت که تو الان به شر ور گویی نیفتاده بودی خخخخخ
  • TR ۱۵:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
    1 6
    دیگه من مطمئن هستم که جنگ بعدی یه جنگ اتمیه ، صد در صد و بدون شک !!!
  • IR ۲۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۴
    1 0
    موشکهای کروز زیر صوت و بالستیک ضد کشتی دیگه موثر نیستند باید به سمت ساخت موشکهای کروز هایپر سونیک و گلاید کننده های ضد کشتی بریم .
  • IR ۰۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    0 0
    عالی
  • رضا ... IR ۰۱:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    0 0
    اسراییل رو بزن ...
  • US ۰۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    0 1
    تا سلاح هسته ای نسازید اینها همه جنگولک بازیه
  • US ۰۲:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    0 0
    روحت شاد تهرانی مقدم بزرگ
  • IR ۰۵:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    0 0
    خرید حدودا یک صد اسکادران آواکس از روسیه . مجهز به موشک های دوربرد کروز دریایی وبمبهای ضد رادار وسنگر شکن خوشه ای برای بمباران سنگین وسپس شخم زدن تل آویو با موشک‌های حاج کاظم ۲ واجب اوجب هست. آواکس آواکس آواکس. اوجب شرعی و واجب کفایی
  • ایرانی DE ۱۳:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    0 0
    این ها همه در جای خود مهم است. همانطور که روسیه در جنگ اوکراین از سلاحهای متعارف استفاده میکنه. اما این‌ها از طرف دیگه بی معنی اگر پشتش بمب اتم نباشه. در درگیری ۱۲ روزه ( که زشته اسمش رو جنگ گذاشت) این ها خوب کار کردن اما بعد از تهدید ما به حمله اتمی مجبور شدیم حملات رو متوقف کنیم. اگر اتم داشتیم جرأت تحدید ما به حمله اتمی نداشتن. کل اسرائیل با دو تا اتم نابود میشه.
  • فرشاد IR ۰۵:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۷
    0 0
    اینقدر که توی رزمایش هامون موشک شلیک میکنیم توی جنگ واقعی میشمریم و سهمیه ای میزنیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس